دکتر شهریاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان وبلوچستان وهیئت همراه سه شنبه 20 اردیبهشت ماه 1401 با حضور در دانشگاه فنی وحرفه ای با دکتر محمد قاسمی، سرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای استان دیدار کرد.
بمنظور گسترش آموزش های مهارتی در کنار آموزش های تئوری و دانشگاهی،راه اندازی مرکزمهارت آموزی و مرکز هدایت PMC در جوار دانشگاه، فرهنگ مهارت آموزی واشتغال ، کلینیک مشاوره واشتغال وشرکت در المپیاد ها و دوره های کاراموزی دانشجویان نشست مشترکی بین مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان وسرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای سیستان وبلوچستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای استان، دکتر شهریاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان امروز سه شنبه 20 اردیبهشت ماه 1401 با دکتر محمد قاسمی، سرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای استان دیدار وگفتگو کردند
دکتر شهریاری ضمن تبریک انتصاب دکتر محمد قاسمی به سمت سرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای استان و آرزوی موفقیت برای ایشان بیان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای مانند گذشته در کنار دانشگاه قرار دارد و همکاریهای لازم را با دانشگاه فنی وحرفه ای استان انجام خواهد داد. در صورت نیاز میتوان دورههای مدنظر دانشگاه را در رشتههای مختلف پیگیری و برگزار کرد
ایشان افزودند با نگرش خوب مسئولین این دانشگاه برای ورود به آموزش های مهارتی در کنار آموزش تئوری، اشتغال از مسیر مهارت می گذرد و با توجه به اینکه سه مقوله؛ مهارت ،دانش ونگرش باید درکنار هم قرار میگرفت تا یک فرد با توانمند کردن خود در هر سه زمینه، آمادگی ورود به کار را پیدا کند ولی با فاصله گرفتن این 3 اصل از یکدیگر، توانمند شدن افراد با مشکل مواجه شد.
دکتر شهریاری در ادامه گفت: با آمارهای گرفته شده بخشی از ظرفیتهای کارآموزی مراکز آموزش فنی وحرفه ای از فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که این آمار نشان میدهد خلأ آموزش های مهارتی در دانشگاهها و در کنار آموزش های دانشی و تئوری احساس میشود و به همین منظور مطمئنا تعاملات بین آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاهها بسیار مثبت و اثربخش خواهد بود.
ایشان تصریح کرد: آموزش نرم افزارهای تخصصی رشته ای دانشگاهی ازجمله دوره های آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای میباشد که این دوره ها میتواند منجر به توانمند سازی مهارتی و دانشی فارغ التحصیلان دانشگاهی گردد .
دکتر محمد قاسمی سرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای سیستان وبلوچستان در این جلسه گفت: کلید اشتغال مهارت است و با توجه به ظرفیت ها و امکانات آموزش فنی وحرفه ای، فرصت مناسبی است تا دانشجویان علاقمند با همکاری صورت گرفته از این دوره ها استفاده کرده تا برای ورود به بازار کار آماده شوند.
وی با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از آموزش های فنی وحرفه ای، افزود: دانشگاه برای اجرای دوره های آموزش های مهارتی برای دانشجویان عزم جدی دارد که آموزش های کوتاه مدت و کاربردی را اجرایی نماید.
دکتر محمد قاسمی اظهار داشت: دانشگاه با توجه به امکانات و پتانسیل خود آمادگی کامل دارد تا نسبت به اجرای دوره های مختلف آموزش های مهارتی در حرفه های مختلف اقدام نماید و با توجه به علاقمندی فارغ التحصیلان نسبت به فراگیری آموزش های مهارتی در کنار رشته تحصیلی خود، برنامه ریزی لازم هرچه زودتر صورت خواهد گرفت تا این آموزش ها شروع شود.
دکتر محمد قاسمی، در پایان جلسه ضمن تشکر از زحمات ارزنده اداره کل آموزش فنی و حرفهای بیان داشت: انشاءالله در آینده نیز شاهد همکاریهای بیشترو موفق
این دو مجموعه خواهیم بود