
طبخ و توزیع غذا در شب قدر بین همکاران و دانشجویان در ماه مبارک رمضان
گزارش
برنامه شب های قدر و شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام
براساس صورت جلسه شورای فرهنگی دانشجویی و بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای استان سیستان و بلوچستان که در اول ترم بهمن 99 انجام شد و مصوب گردید یکی از مصوبات با توجه به شرایط کرونا و عدم حضور دانشجو تهیه و طبخ و توزیع غذا در شب قدر بین همکاران و دانشجویان انجام گردید که اقدامات انجام شده به شرح زیر می باشد:۱) طراحی پوستر شهادت امام علی علیه السلام و شب قدر ۲) تهیه بسته فرهنگی به تعداد کارکنان و دانشجویان ۳) تهیه و طبخ غذا به تعداد ۵۰۰ پرس غذا و توزیع آن در شب ۱۹ رمضان بین دانشجویان و اساتید و کارکنان .
ضمنا مستندات مراسم. به پیوست ارسال می گردد